Mijn infraroodcabine start niet meer op

Probleem

De infraroodcabine gaat niet aan. De toetsen reageren niet meer. Er zijn geen lichten aan.

Oorzaak

Dit type storing komt ofwel van de algemene elektrische voeding, ofwel van een defect in de voeding, ofwel van een veiligheidsinstelling van de sauna.

Oplossing

Zorg er, ongeacht het model, voor dat de sauna correct is aangesloten op een werkend stopcontact.

Als het probleem aanhoudt, zullen we u vragen om op het dag van de sauna te kijken, en dan vooral de voedingskast op het dak voor de modellen APOLLON en SPECTRA.

Door deze doos te demonteren, zou u een LED op een elektronisch bord moeten hebben:

Als het LED-lampje niet brandt en alles perfect is aangesloten, dan is het ofwel de complete elektrische bord, of de elektronische kaart die moet worden vervangen, afhankelijk van het model dat u heeft.

Voor de saunamodellen MULTIWAVE, PUREWAVE en HYBRID COMBI beschikt u over een sonde met de naam "temperature control". Zorg ervoor dat deze goed is aangesloten en probeer de knop op de sonde (indien aanwezig) in te drukken.

Als uw product buiten de garantie valt, kunt u reserveonderdelen bestellen op onze website. (link naar onze webshop).

Als uw product nog onder de garantie valt, vult u het formulier in (hier beschikbaar), en voegt u uw aankoopfactuur en een foto van het probleem toe.

Laatste update : 30-7-2021 20:38:42