ABS Douche Lekkage / Drukregelaar

Probleem:

Uw douche lekt continu door een storing in de drukregelaar.

Oorzaak:

Als uw drukregelaar niet is geïnstalleerd of op de verkeerde plaats is geïnstalleerd, wordt uw douche gevoelig voor lekkages in de structuur, de voetspoeling, de douchekop of zelfs bij de spoeling.

De douche is bestand tegen een druk van maximaal 3 bar. Het is daarom absoluut noodzakelijk om de drukregelaar te installeren zodra uw douche wordt opgezet (vooral bij ABS-douches omdat de interne leidingen niet kunnen worden gerepareerd).

Oplossing :

Loopt uw ​​douche ondanks de gesloten kraan toch door, dan kan de oorzaak van dit lek een slechte installatie of een slechte staat van uw drukregelaar zijn.

Als je product buiten de garantie valt (meer dan 2 jaar), kun je reserveonderdelen bestellen in onze online shop.

Als je product nog onder garantie valt (minder dan 2 jaar), open dan een assistentieaanvraag door je aankoopfactuur en een foto van het probleem bij te voegen.

GARANTIE                  GEEN GARANTIE

* Indien de oorzaak van het douchelek van uw drukregelaar komt, dan kunt u geen beroep doen op uw garantie!

Laatste update : 26-10-2023 11:48:48