De knoppen op uw beeldscherm werken niet meer

Probleem

De knoppen op uw beeldscherm werken niet meer

Oorzaak

Het bedieningspaneel is hoogstwaarschijnlijk vergrendeld.

Oplossing

Om het bedieningspaneel te vergrendelen of ontgrendelen, houdt u de vergrendelingsknop 3 seconden ingedrukt :

Vergeet niet om het bedieningspaneel te vergrendelen wanneer u weg bent om te voorkomen dat andere mensen uw instellingen wijzigen.

Mocht het probleem niet opgelost zijn, voert u de volgende procedure uit :

Als uw product buiten de garantie valt (meer dan 2 jaar), kunt u reserveonderdelen bestellen in onze online winkel.

Als uw product nog in de garantie valt (minder dan 2 jaar), vul dan het formulier (hier beschikbaar) in, voeg uw aankoopfactuur en een foto van het probleem bij.

OPGELET: Als tijdens de reparatie het geconstateerde probleem wordt opgelost met de hierboven beschreven handelingen, zijn wij verplicht om u zowel de arbeidskosten als de verzendkosten voor de retourzending in rekening te brengen tegen de prijs van 89 euro inclusief btw.

Betrokken producten

• NetSpa Aspen
  • NetSpa Montana 4 places
  • NetSpa Malibu
  • NetSpa Vita Premium
  • NetSpa Rover
  • NetSpa Silver
  • NetSpa Caïman
  • NetSpa Python